Politica de Retur


Returnarea Produselor

Clienții Liquid Group pot solicita returul produselor sau schimbul acestora. În cazul în care o comandă este compusă din mai multe produse, clientul poate returna sau schimba doar o parte dintre acestea, păstrând restul produselor. În cazul în care se returnează doar o parte din produsele comandate, clientul va primi doar contravalaoarea acestora.

Orice produs comandat de pe site-ul liquidgroup.ro poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără nici o justificare a clientului.

Condițiile returnării

Produsele returnate vor fi analizate individual și în detaliu. Procesul de verificare se realizează în fața camerelor de supraveghere pentru a exista o transparență maximă în analizarea cererilor de retur.

Pentru a fi acceptat un retur este nevoie să fie îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

• produsele vor fi returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original, cu etichetele intacte și cu documentele care l-au însoțit;

• dacă e cazul, produsele vor fi returnate cu toate accesoriile și cadourile asociate;

• produsele nu trebuie să aibă urme de uzură;

• returnarea produselor trebuie să aibă loc în termenul legal de 14 zile de la primirea coletului;

Procedura de returnare a produselor

Dacă returul are loc prin intermediul firmelor de curierat clientul trebuie să împacheteze produsele ce urmează a fi returnate respectând condițiile enumerate mai sus și să le predea curierului.

Produsele returnate vor fi analizate și după aprobarea returului, clientul va primi înapoi contravaloarea produselor returnate, un produs similar sau un produs diferit.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (exceptand situatia in care clientul a semnalat prezenta unui defect catre reprezentantii Liquid Group). Toate coletele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, in ambalajul original, nedeteriorat, fara scoci lipit/aplicat pe acesta (ambalaj).

Liquid Group isi rezerva dreptul de a refuza rambursarea coletelor care vin ambalate necorespunzator.

ATENTIE! Nu sunt acceptate coletele trimise cu ramburs!

Returnarea contravalorii produsului

Clientul va primi contravaloarea prețului de achizție a produsului returnat în termen de 14 zile prin una dintre următoarele opțiuni alese de acesta:

• virament bancar

• refund pe cardul prin care a fost efectuată plata pentru plățile efectuate cu cardul

Costurile de returnare a produselor

Costurile privind returul este suportat de client.